Beschrijving van de inhoud.

In dit boek leest u alles over hoe u in de praktijk werkt met de digitale camera. Alle onderwerpen op het gebied van de digitale fotografie passeren de revue aan de hand van uitvoerige informatie, duidelijke foto's en praktijkgerichte stapvoor-stap aanwijzingen. Door de unieke didactische en visuele behandeling van het onderwerp geeft het boek antwoord op alle belangrijke vragen die zich in het dagelijks leven van de digitale fotograaf kunnen voordoen. U wordt doelgericht vertrouwd gemaakt met de nieuwe digitale techniek, of u nu beroepsmatig of uit liefhebberij fotografeert.

Het boek bespreekt tevens de huidige trends in de digitale techniek, zoals de mogelijkheid om fotoafdrukken te bestellen via internet.

Up-to-date informatie over de techniek van de digitale camera brengt de lezer op de hoogte van de huidige stand van zaken. De drie praktijkdelen in dit boek corresponderen met de kenmerkende processen bij het ontstaan en bewerken van digitale foto's - van opname via beeldbewerking naar gegevensoverdracht.

Het boek besteedt bijzondere aandacht aan een aanschouwelijke weergave van de manieren om problemen aan te pakken en op te lossen. Aan de hand van stapsgewijze aanwijzingen en talrijke voorbeelden leest u hoe u fouten bij het fotograferen voorkomt en hoe u de kwaliteit van de foto's met behulp van de computer daadwerkelijk kunt verbeteren.

Het boek is in vierkleurendruk uitgevoerd en biedt informatieve afbeeldingen en tabellen. Het is platform- en softwareonafhankelijk en daarom zowel geschikt voor Windows 95/98 als voor Mac OS. Het verbeteren en bewerken van digitale foto's wordt uitgelegd met Photoshop 5.0 als leidraad. De cd bij het boek (voor Windows en Mac OS) bevat alle voorbeeldafbeeldingen en de bijbehorende software.

Digitalecamerasystemen
Sensortypen
Optiek
Belichting
Beeldkwaliteit
Digitaliseringsfouten
Compressie
Videogeheugens
Werken met de camera
De software
Digitale panoramafotografie
Het Advanced Photo System
Scannen als alternatief
Ruis verwijderen
Contourmasker maken
Kleurranden corrigeren
Bestanden dupliceren met behulp van het besturingssysteem

De volgende onderwerpen komen uitgebreid in dit boek aan de orde.

Niemand kan er meer onderuit! Digitale fotografie is op dit moment de belangrijkste manier om snel en efficient beelden vast te leggen. In dit boek (met CD ROM met voorbeelden) wordt op heldere wijze uiteengezet hoe je de problemen in de digitale fotopraktijk kunt oplossen en/of voorkomen.
Als u met de tijd mee wilt gaan, dan is dit boek zeker iets voor U! Binnen twee dagen kunt u het al in huis hebben. Een waardevol naslagwerk. Meer weten?? Klik hier

Digitaal fotograferen
+ CD-ROM
H. Kraus

Digitaal fotograferen

Zoeken:
   
Zoeken:
 
 
Zoeken:
 
 
Als u op zoek bent naar een ander boek, video of cd, gebruik dan de zoekmachines hieronder. Onze ervaring is dat BOL snel en secuur levert. Binnen twee dagen hebt u uw bestelling in huis. Sneller kan niet!
Voor de echte snuffelaars hebben we een speciaal Snuffelzoldertje gemaakt. Lekker snuffelen tussen de boeken. Wat dacht u van "Bewust Beleggen" voor F. 14,95, of "Koemelkallergie bij zuigelingen" voor F. 9,90 ?
Maar ook de complete "Van Dale" voor F. 399,=. Voor elk wat wils dus.
Wilt u meer zien? klik dan hier